Heeft u een kerstborrel, bedrijfsfeest, huwelijk, feest in eigen tuin of een andere familie van privé en wilt u de consumptieve zorgzaamheid graag laten verrichten aan een gerenommeerd bedrijf met verstand van catering, maar niet teveel betalen? Met andere woorden wil je kwaliteit voor een goede prijs?

Wij houden van lekker eten, met alleen de beste verse. De rondleiding door de gedipomeerde chef-kok. Als we over de juiste materialen beschikken dan hebben we onze vers bereide gerechten vervolgens op professionele wijze op elke noodzaak locatie presenteren.

Onderstaande vindt u de mogelijke buffetvormen die wij aanbieden. Klik hier om het buffet om een ​​voorbeeldsamenstelling te bekijken. Staat je jouw voorkeur hier? laat het ons weten, samen met onze chef-kok stellen wij een menu samen dat perfect aansluit bij uw wensen / thema. Bijna alles is mogelijk!

Combinaties van verschillende buffetvormen van / tot mogelijkheden.

Naast onze uitgebreide keuze in buffetvormen, hebben wij ook een gevarieerde hapjes en een volledige drankassortiment. Van bittergarnituur tot luxe hapjes, bijna alles is mogelijk! Of u nu alleen hapjes wilt bestellen van dit ook door ons wilt laten uitserveren, wij luisteren naar uw wensen en stemmen daar ons voorstellen op.

Catering Het Wapen van Elst