Het Wapen van Elst biedt u een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van materialen en verhuur. Voor elk evenement / feest hebben wij een passend model tent in de verhuur. Van kleine tuinfeesten tot grote bedrijfsfeesten.

Daarnaast hebben wij tal van andere verhuurmogelijkheden, een kleine opsomming:

  • Cateringtoebehoren (zoals statafels, tapsystemen, barren, servies e.d.)
  • (gedecoreerde) tenten
  • Snackwagen voor markten en evenementen

Personeelservices

Op ieder evenement en voor elke promotieactie, zijn er medewerkers of vrijwilligers nodig die mede de kwaliteit bepalen. Wanneer er professionele hulp wordt ingeschakeld zal dit de kwaliteit van het evenement of de betreffende actie zeker verhogen.

Doordat we al jarenlang zelf op evenementen en met landelijke promotieacties werkzaam zijn, weten we waar de valkuilen zitten. Wij kunnen uw evenement of actie verrijken met behulp van zorgvuldig geselecteerde medewerkers. Dankzij onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij een zeer goede kwaliteit leveren. Wij werken altijd met een jong en fris team dat van aanpakken weet. Dit is voor u dan ook een goede reclame ten op zichte van uw relaties en gasten.

Graag verwijzen wij u voor een meer uitgebreide omschrijving op het gebied van personeelservices naar de website van ons zusterbedrijf Het Wapen van Events.

Verhuur Het Wapen van Elst